Kezdőlap
Kérdések-válaszok
Árak és garancia
Megrendelés
Röptetési tanácsok
Képgaléria
 
 
  Kedves Látogatónk!

A pillangóröptetés hagyománya több évtizedre nyúlik vissza és elsősorban az angolszász területekről terjedt el a világ más részein. A pillangóröptetés a felhőtlen boldogság, a szerelem és a tánc égi szimbóluma.

Tegye esküvőjét felejthetetlenné a hófehér pillangók röptetésével!

Szolgáltatásaink bevezetését másfél éves kutatómunka előzte meg, ennek során rengeteg tapasztalatot szereztünk a lepkék viselkedésével, tenyésztésével kapcsolatban. Legfontosabb és egyben legnehezebb feladatunk a lepkék adott időpontra történő tenyésztése volt, megoldásának sikerességét mi sem igazolja jobban, mint hogy 2007. tavaszi indulásunk óta minden megrendelésünket teljesíteni tudtuk.

Szolgáltatásaink:

Pillangók röptetése röptetőkosárból:

Igény szerint kettő (24 db) és húsz tucat (240 db) közötti lepkét biztosítunk a pár számára, amelyeket a tüllel borított röptetőkosárból reptenek el. A röptetőkosár ára tartalmazza a tüll borítást és a választható színű selyemszalagot is.

Pillangók röptetése díszborítékból:

A pillangók röptetése ebben az esetben egy háromszög alakú borítékból történik, amelyre igény szerint minták, képek vagy feliratok helyezhetők el. Ezt a röptetési formát ajánljuk, ha az ifjú páron kívül egyes családtagoknak, vagy vendégeknek szeretnének meglepetést szerezni, illetve születés- és névnapra, iskolai ballagásra, megnyitókra, avatóra, céges rendezvényre.

 
 
 
Főoldal | Partnerek | International Butterfly Breedings Association | Adatvédelmi nyilatkozat | Kapcsolat
Freelance Web Designer